Rob van Rijswijk

Een ideale rechterhand om de juiste mensen met elkaar te verbinden en op de juiste plek te krijgen.

Rob van Rijswijk, al ruim 20 jaar ervaring  in het bedrijfsleven en vooropleiding in het onderwijs, als schakel om mensen te verbinden en ieders talenten te laten ervaren en gebruiken. In de financiĆ«le dienstverlening heb ik meerdere managementfuncties gehad tussen business en IT, waar verbinding cruciaal is. In de loop der jaren mijn eigen stijl ontwikkeld waarbij ik gebruik heb gemaakt van diverse methodes als LEAN, Agile en Scrum. 

Getrouwd en vader van 3 dochters en een teammens in hart en nieren. Ik geniet ervan als ik thuis achter mijn kookeiland sta, omringd door mijn gezin, vrienden of familie. Tijdens een feestje, maar ook als dagelijkse routine. Met regelmaat breng ik zo mensen bij elkaar. Dit is het moment waarop ik mijn dochters help met hun opleiding, de training voor het volleybal voorbereid en het goede gesprek heb met iedereen die zich bij ons welkom voelt. Dat geeft me veel energie, dan voel ik me op mijn best.

Zo voel ik me ook graag ook tijdens mijn werk. Plezier, zorgdragen voor, ontwikkelen, begeleiden, een gezamenlijk resultaat bereiken, organiseren en verbinden zijn dan ook kenmerken die ik graag terug laat komen in mijn aanpak. Ik heb het vermogen om mensen en teams met elkaar te verbinden. Als leidinggevende zet ik de juiste mensen op de juiste plek. Hierdoor ervaren de medewerkers meer plezier en leveren daardoor betere prestaties. Door mijn onderwijskundige achtergrond kan ik medewerkers goed helpen bij hun ontwikkeling. 

Logo 
Mijn logo is de verbinding tussen mijn vader, opa, oom en mij. Ik koester de herinneringen aan hen en heb bewondering voor hun ondernemerszin bij hun firma Van Rijswijk Schoenen. Met trots gebruik ik dan ook hun logo als basis voor het logo van Rob van Rijswijk advies 

Van Rijswijk Schoenen was een orthopedische schoenmakerij en een schoenenwinkel voor steun- en gemak schoenen. In Tilburg begon mijn opa met een winkel met werkplaats in de Noordstraat. Een aantal jaren later is de winkel verhuisd naar het St. Annaplein. Mijn vader en mijn oom hebben de zaak voortgezet. Inmiddels zijn beide vennoten gestopt en is de zaak verkocht. De onderneming heeft ruim 75 jaar bestaan.