Over het bedrijf

Je hebt een enorm mooi bedrijf. Van je product of dienst weet je alles af. Alles loopt op rolletjes, bijna alles ...

Door bijvoorbeeld een snelle onverwachte groei binnen je bedrijf of organisatie of een gebrek aan tijd of personeel kan je wel wat hulp gebruiken.

En dat is wat ik graag doe. Ik help mensen, teams en bedrijven zichzelf beter te maken. Ik ondersteun bij de verbetering van samenwerking ,optimalisatie van processen én veranderingen binnen het team of organisatie. Dit doe ik in alle openheid, zonder oordeel, daadkrachtig, en projectgericht. De groei en ontwikkeling van medewerkers en leidinggevenden én het aanbrengen van structuur, verkrijgen van inzicht, bewaken van het proces en zorgen voor besluitvorming zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Van belang is om snel in beeld te krijgen wat er gedaan moet worden. Dat doe ik door de vraag achter de vraag te stellen, tussen de regels door te luisteren én te verbinden. Kortom: door samen de werkelijke hulpvraag te bepalen. Op basis van een objectieve en gedegen analyse kom ik met een passend advies en aanpak om een gedragen verandering te bereiken binnen de organisatie. Ik begeleid actief het gehele proces. In een heldere opdrachtomschrijving staat precies wat we gaan doen, hoe we dit doen en wat het resultaat moet zijn. Zo is voor iedereen duidelijk wat er te gebeuren staat. Mijn rol in dit proces kan verschillend zijn. Ik adviseer en coach de organisatie, het team als geheel of medewerkers individueel én ik kan bijspringen als interim manager. Wat mijn rol ook is, ik ondersteun, daar waar nodig, om het gewenste resultaat te bereiken. Dit doe ik niet op de voorgrond, maar als rechterhand van of als steun in de rug.